Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Logbog for det gode skib af Svanemøllehavnen i København.

Liss er af mærket Maxi 77.

Emma, Rasmus og Lisa i Svendborg,

2011Posted by Philip Jensen Wed, July 27, 2011 22:22:58

Besætningen tog en tårevædet afsked med det gode skib Rupee. Med æresfrygt stod Liss´s besætning ret på havnekajeni Søby, da Yachtskipperen med VHF certifikat i fuldt ornat skridtede broen af og meldte klar til afgang. Kahytsjomfruen skabte også en del opmærksomhed, men i den retning kikkede besætningen naturligvis ikke.

Så blev det sommer – der kom vist kun to dråber regn! Efter en supersejlads gennem Svendborgsund, med let vind og ganske lidt sø, nåede ”Det gode Skib Liss” Svendborg Havn. Som så mange andre populærere lystbådehavne, er den ganske overfyldt. Men, med sommerstemning, glade børn, afslappede forældre og kun halvanden times! ventetid hos den populære Bendixen Fisk, ja så er livet værd at leve.

Nu kunne de gode danske navne i overskriften, måske hentyde til skibe i AP Møller Mærsks flåde, der jo som bekendt udspringer i Svendborg… men det handler om noget helt andet.

Besætningen fik nemlig om aftenen besøg af Lisa og to af hendes tre dejlige unger. Familien er pt. ved at lade op til at Langelandsfestivalen, der for alvor går i gang i løbet af et par dage. Besætningen inviterede på en overdådig dessertanretning; Carte D’Or is, romkugler med krymmel, chokolade, vaffelstænger og flødeskum. Hertil friskpresset hyldeblomstsaft. En fin aften hvor Rasmus iført redningsvest, fik en sejltur i en gummibåd med påhængsmotor rundt i havnen. Kaptajn var Anders fra Nørre Nebel. Tak for turen Anders!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jette Thu, July 28, 2011 00:20:11

Med den dessertanretning, så kommer vi da også gerne på besøg, hvis I ligger til i nærheden af Rungsted:-)

Fortsat god "vind"

Jette