Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Logbog for det gode skib af Svanemøllehavnen i København.

Liss er af mærket Maxi 77.

Vindstille fin tur

2011Posted by Philip Jensen Wed, July 20, 2011 22:10:14

Efter fin tur fra Juelsminde er vi nået til Kongebro, ved Middelfart i Lillebælt, med udsigt til den gamle og nye Lillebæltsbro. Havnen er idyllisk beliggende tæt på skoven. Før broen blev bygget var her færgeforbindelse til Jylland. Men det er ved at være et par dage siden, sådan ca. da partsreddernes fædre var ganske små.

Turen hertil gik stille og roligt, først for sejl men da vi slap det lave vand ud fra Julesminde og ændrede kurs mod Lillebælt forsvandt vinden og motoren blev sat til at arbejde.

Det gode vejr, sol ingen vind, ingen regn, gjorde at Yachtskipperen kunne gå i kabyssen og fremtrylle lækker aftensmad; Weinergryde, med ekstra Weiner, ekstra frikadeller, kartoffelsalat og friske tomater

Besætningen sidder nu i cockpittet med rødvin og bridgeblanding. Sidst nævnte er ikke portionsopdelt, som den ellers plejer. Måske en fejl fra Yachtskipperens side, eller måske vil han bare som ved aftensmaden, kræse lidt for Svabergasten.

Med havneplads næsten lige under den gamle Lillebæltsbro, bliver det spændende i morgen tidlig om det betyder garanti for morgenvækning, når DSB drøner forbi og forener landsdelene.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.