Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Logbog for det gode skib af Svanemøllehavnen i København.

Liss er af mærket Maxi 77.

Alle mand på dæk, der er flotte fyre på kajen!!!

2011Posted by Philip Jensen Sun, July 17, 2011 13:24:07

På det gode skib Lisse havde vi funderet lidt over om, det kunne lade sig gøre at rejse et cirkustelt i stiv kuling – og fandt ud af, at det kan man vist ikke. For da svabergasten blev sendt efter morgenbrød, konstaterede han ved selvsyn at cirkusfolkene, først nu var gået i gang - og hold da op et syn.

Om russere får meget lidt at spise, sætter cirkustelte telte op i tide og utide eller bare pr definition er slanke, er uvist, men Liss´s besætningen må nok erkende, at deres muskler ikke står helt så tydligt, som på disse fyre.

Og alt i mens drengene knoklede med teltet, henlagde østeuropæiske cirkusprisesser formiddagsturen rundt på havnen. Lidt mærkelig tanke, at kvinderne der defilerede forbi Liss, beskæftigede sig med at slå knude på sig selv, gå på line og bide togskinner over med tænderne. Alt i alt en eksotisk dag på havnen i Havnsø.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Vipsen Mon, July 18, 2011 00:24:07

Sikke et leben...... Senede, russiske cirkusfolk, togskinnebidende cirkusprinsesser, søde sejlerkoner i bikini og ikke mindst, dejlige besøg af familiemedlemmer. ~:-)

Det må da være misundelsesværdigt at være besætning på Liss!


Nu ser jeg frem til endnu en oplevelsesnedfældning.... Fra Samsø, måske?


I'm totallly into Liss' logbog :9


Knus og kram


Svabergastpippi