Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Logbog for det gode skib af Svanemøllehavnen i København.

Liss er af mærket Maxi 77.

Ordkonkurrenceudfordringsopgave

2011Posted by Philip Jensen Sun, July 10, 2011 14:49:33

De sidste dage er der dukket adskillige nye, ikke særlig maritime udtryk op, på Liss´s tur fra Svanemøllen til den Nordsjællandske nordkyst. Derfor en lille hurtig konkurrence for de trofaste læsere af Liss´s logbog – udi betydningen af disse.

Gætter du minimum 7 rigtigt, er du med i lodtrækningen om en rejse syd på.

Bäcksvikenvirak

Giorno di restituzione

Toppetskalleslugerrengøringsopvisning

Dametoiletshygiejneremediemangler

Fenderoverbordøvelsesprøve

Mangiarespaghettinapolitanapådåse

Pudevårssvampebevoksningsangreb

Lagengymnastikudelukkelse

Autopilotvarmegradehygge

Sommerkaskader

Heimer

Liss og mandskab glæder sig til at høre dig


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Philip Jensen Wed, July 13, 2011 21:08:50

Kære Ingrid-Margrethe,

Du er bestemt inde på noget af det rigtige. Sikke billder du ha fået sat på historien

Mandskabet på Liss og SvabergastPippi, som jo var der selv! - afventer om der evt. er andre der kan gennemskue hvordan det togt forløb.

Er du den heldige der rammer historien tættest på, får du besked om din rejse/premie, vi indrykker det i Hillerødposten, Ude og Hjemme og Statstidne

Kh P smiley

Posted by Ingrid-Margrethe Tue, July 12, 2011 20:05:34

Det er jo mange svære ord................... :-)

Umiddelbart tænker jeg, at de indgår som en del af en meget kompliceret og lettere naturstridig historie ??????????????

Det drejer sig om en toppet skallesluger, der skal soignere sin fjerdragt i fuld offentlighed(toppetskallelugerrengøringsopvisning) - derfor vælger hun ( for det er en hun..) at benytte sig af dametoilettet. Eftersom dametoilettet ikke er en toppedeskalleslugers helt naturlige element, mangler hun et re-medie.(dametoiletshygiejneremidiemangler) Den toppede skalleslugers noget abnorme adfærd udspiller sig i det svenske farvand, Bäksviken, hvor der pga adfærden uspiller sig en del virak og uro (derfor udtrykket Bäksvikenvirak) Det hele ender dog godt ombord på Liss, hvor der serveres spaghetti politana (mangiarespaghettinapolitanapådåse) krydret let med pudevårssvampe, der er en forudsætning for den helt specielle og lækre smag i denne udsøgte ret.(pudevårssvampebevoksningsangreb). Desværre har køjerne ombord en konstruktion, der udelukker mandskabets morgengymnastik (lagengymnastikudeliukkelse) - dette får ind imellem gæster til at opleve en sejltur som en restitutionsperiode (Giorno di restituzione).

Sommerbølger sender sender kaskader af vand (sommerkaskader) ind over stævnen på Liss - autopiloten er sat til og der hygges med et glas koldt hvidvin i den varme sommervind (autopilotvarmegradehygge) og det er Heimer, der styrer ( hvem han så end er....................... ????????????????. Han har lige, med stor tilfredshed og glæde, bestået den obligatoriske prøve: at trække fendere op i høj søgang lige før de falder overbord (fenderoverbordøvelsesprøve)

Nu tror jeg alle ord er forklaret - hvornår slutter konkurrencen?