Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Logbog for det gode skib af Svanemøllehavnen i København.

Liss er af mærket Maxi 77.

Kom du bare an, sæson 2015!

2015Posted by Philip Jensen Mon, April 06, 2015 11:50:32

Så er det april og vejret viser sig fra sin allerfineste side. Traditionen tro, bliver nogle af påskedagene brugt til at starte klargøringen af ”Det gode skib Liss”.

For foden af Svanemølleværket, møder besætning, Yachtskipper, Svabergast og Svabergastlærling op med åbne arme og positivt sind, for at tage imod en ny sæson.

Opgaverne er fordelt. Yachtskipperen, agerer omvandrende farvekort og gør sit til, at alle ved hvilken farve bundmalingen har og håndterer i samarbejde med sejlklubbens restaurant, forplejningen.

Trygt og godt viser det sig, at alt er som det plejer. Solen skinner, det er frostfrit, der er liv alle vegne og der arbejdes på bådene der ligger tæt (for tæt, mener en del af besætningen) Humøret er højt og Svabergastlærlingen, den flotte fyr og omvandrende testosteronbombe, har stadig et ualmindeligt godt øje til kønne kvinder. Den øvrige del af besætningen ser frem til på de lange togter og gerne også på de korte, at få tips og tricks fra en mester.

Om tiden og vejret tillader det, er det muligt at ”Det gode skib Liss” bliver begunstiget af endnu et besøg, inden søsætning den 15. april.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.