Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Logbog for det gode skib af Svanemøllehavnen i København.

Liss er af mærket Maxi 77.

Praktikant på tur

2014Posted by Philip Jensen Thu, May 22, 2014 23:13:55

Solen skinner fra en skyfrihimmel hele dagen og der er meget vind, lidt vind, bølger og ingen bølger. For en praktikant, med to sejltimer i bagagen, ideelt sejlvejr.

Havnebassinet på Flakfortet, der i weekenden var tæt pakket, er stort set tomt. 4 - 5 skibe fylder ikke meget, så også anløb til havneplads, er også som taget ud af en praktikants lærebog.

Med færgen fra fastlandet, ankommer en del gæster til øen. Tydeligvis medarbejdere fra en virksomhed, som instruktører i moderigtigt outdoor outfit, teambuilder efter alle kunstens regler. Ud fra påklædning, alder, højde og drøjde, er det ikke umiddelbart til at gennemskue, hvilken type virksomhed gæsterne repræsenterer. Adspurgt viser det sig, at de kommer fra økonomiafdeling i Københavns kommune. De er på øen (påstår de) for at tjekke ud, om salg af øen kan indbringe lidt penge, som kan bruges til "noget fornuftigt". Til det kan der kun siges, at yachtskipperen, der jo som bekendt har sin gang på de bonede gulve, må se at få gang i lobbyarbejdet.

Efter en herlig dag med masser af sol, forgår hjemturen i adstadigt tempo. Vinden er svag ind agten fra, vandet er fladt og der krydses behændigt i mellem de mange sejlbåde, der er på vej ud i Svanemøllebugten.

Praktikanten er ikke meget for at blive foreviget til logbogen, så derfor må svabergasten holde for.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.