Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Det gode skib Liss

Logbog for det gode skib af Svanemøllehavnen i København.

Liss er af mærket Maxi 77.

Svabergastlærlingen Anders

2011Posted by Philip Jensen Sun, June 26, 2011 20:43:36

På "Det gode skib Liss" er der en Svabergast, der til trods for grundig oplæring, gør sit ypperste for at for ikke at falde i unåde hos Yachtskipperen af 3. grad.

Men nu, endelig, er der faldet store byrder af Svabergastens skuldre - for til hans held, har han nu fået en lærling… en Svabergastlærling. Anders, pigernes ven, en flot ung mand på 14, der har viet sit liv til søen og alle hendes gerninger.

En af "Svabergastlærlingen" første bedrifter, altså… udover at tjekke pigerne ud på kajen, at bestille alt for store pizzaer, i en helt forkert havn, at irettesætte resten af besætningen, at slå rekorden i at tale uafbrudt i 25 minutter og kun være tavs (næsten) når der skulle beskøjter indenbords, at vælte rødvin ud over den nyvaskede dug (han påstod det var vinden), at smide al provianten på grillen, selvom Yachtskipperen af 3. grad, mente at der var kød til flere dage, at smøre ansigtet ind i flødeskum, uden at ramme munden, for så bagefter at benægte at han overhovedet havde være i nærheden af flødeskummen, at bruge 8 megabyte på at fotograferer… hmm… alt muligt i 6 eksemplarerne – så var en af de største bedrifter så afgjort, at han i stedet for at tømme indholdet af toilettet i havet… i stedet smed toilet med indhold i havet. Så udover indøvning af diverse knob, mand overbord øvelser, etc. skal Anders nu også lære lære at "holde sig" eller ofte skifte bukser.

Og nej Anders... det er "Svabergastlærling" din tittel er, ikke som du fik sagt "Svagpisserlærling". Den titel får du først og helt sikkert, når du bliver lidt ældre.